E-imago

HarPet // E-Imago
Lissestraat 11
5045 WD Tilburg
Nederland
KVK: 18069004
BTW: NL0015.60.778.B29


webhosting


Hosting


Linux hosting wordt voor uiteenlopende Content Management Systemen, webwinkels en weblogs gebruikt.
Zoals Joomla!, osCommerce en Wordpress. Linux hosting is geschikt voor dynamische websites in PHP gecombineerd met een MySQL database.
Windows webhosting wordt met name gebruikt voor de technieken ASP, ASP.NET en frontpage.

Twijfelt U tussen de keuze Linux en Windows?
Wanneer Uw site geen gebruik maakt van scripts als ASP, ASP.NET dan volstaat een Linux hostingpakket.

E-mail hosting
Een eigen e-mailadres maar geen website of de e-mailaccounts niet op de zelfde server hosten als de website?
Met het e-mail hosting aanbod beschik u over een perfecte mailomgeving met webmail, spamfilter, virusscanner,
POP3 en IMAP toegang en SMTP toegang via user defined poort.

Domeinen

Registratie van een domeinnaam is in de meest voorkomende extensie (zoals .nl, .com en .eu) is gemiddeld binnen 24 uur geregeld. Een bestaande domeinnaam verhuizen is ook mogelijk maar daarvoor is vaak een autorisatiecode nodig die verkrijgbaar is bij uw huidige Leverancier.
Ook een verhuizing is gemiddeld binnen 24 uur geregeld. Een verhuizing is niet mogelijk binnen 60 dagen na de domeinnaam bij de huidige leverancier is aangevraagd.

Voor domeinnamen die gebruik maken van de nieuwe gTLD's met een zeer generieke of bedrijfsnaam welke nog niet geregistreerd is, maar waarvan de verwachting is dat deze veel 'waarde' zullen krijgen zal het register dat de extensie aanbiedt een veel hogere aanschaf- en verlengprijs hanteren dan bij de oude extensies het geval is. In de verkoopportal worden bij de nieuwe gTLD's de standaard prijzen vernoemd. Mocht uw keuze gevallen zijn op een premium domein dan nemen wij contact met u op om te overleggen of de hogere aanschaf- en verlengprijs voor u acceptabel is.

SSL certificaat

Een SSL certificaat biedt beveiliging voor de website. Alle gegevens van de website worden versleuteld verstuurd wat herkenbaar is door https. Eigenlijk een must bij online aankopen en het versturen van persoonsgegevens in webshops of websites waar persoonlijke gegevens worden beheerd.
Er zijn een groot aantal verschillende SSL-certificaten waarbij ze in te delen zijn naar type validatie (Domein, Organisatie of Uitgebreide Validatie) en omvang (Basic, Wildcard of Multidomain)


Bestelling plaatsen